Corona maatregelen


Corona maatregelen


Net als zovelen zijn ook wij vanaf 16 maart stil komen te liggen.  Met pijn in ons hart besloten we alle lessen, cursussen, workshops en repetities tot nader orde op te schorten. Voorstellingen af te lasten en festivals te verzetten, sommigen zelfs al tot ver in het volgende seizoen. Sinds de persconferentie van 31 maart weten we dat dit in ieder geval t/m 28 april de situatie is.


Het is stil in de zaal, in de foyer en op de vloer. We missen het contact, de creativiteit en al die mooie mensen. Tegelijkertijd weten we ook dat we moeten volhouden, in het belang van ons allemaal. We willen elkaar immers terug zien, gezond en wel.


De Verspiegeling is op dit moment hard bezig om het hoofd boven water te houden en zocht al in een vroeg stadium contact met alle cursisten, spelers en huurders. Samen streven we naar de allerbeste inhaalmomenten van de gemiste lessen, cursussen, workshops, repetities en voorstellingen.


Op dit moment kunnen we nog geen zekerheid geven wanneer we weer van start kunnen gaan. We hopen vooralsnog elkaar vanaf 29 april weer te kunnen zien.


Tot die tijd: Blijf gezond en let een beetje op elkaar.Hartelijke groeten,


Elly Snip

Artistiek/zakelijk leider & regisseur

info@deverspiegeling.nl