De Verspiegeling

                            

                               


NIEUW    Verdien je cursusgeld terug


Je kan nu cursussen volgen met VRIENDENKORTING


Neem je een vriend(in) mee in een cursus dan krijg je 10% korting op je eigen cursusgeld. dit levert je al snel meerdere tientjes op.


En als je 10 vrienden meeneemt, dan is je eigen deelname GRATIS.
Gezellig en voordelig! Neem je hele vriendengroep mee.

Vermeld je vriendschap bij inschrijving of stuur een mail voor meer informatie: info@deverspiegeling.nlDe Verspiegeling

Theater de Verspiegeling opende in 2014 een nieuw theaterzaaltje in Nijmegen. Hier kan je niet alleen producties vanuit eigen cursussen bekijken maar ook steeds meer extern aanbod.


Naast deze voorstellingen verzorgt de Verspiegeling al enkele jaren diverse toneelcursussen, theatercursussen & improvisatiecursussen in Nijmegen, voor volwassenen, studenten en voor kinderen.“Een gezellige, eigentijds kunst en cultuurplein, waar door bevlogen docenten met persoonlijke aandacht, leuke cursussen over toneel, spel en speltechniek worden gegeven.”

Debby, deelneemster spelverdiepingscursusInmiddels kun je er ook terecht voor workshops en dansexpressie voor kinderen


Daarbij is De Verspiegeling steeds meer een productiehuis van voorstellingen, op locatie of in theater Lux Nijmegen, en altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen.


In 2016 organiseert de Verspiegeling wederom een het amateurtheater festival, ‘The Play’, geïnspireerd op ‘the Voice of Holland’. Meld je aan voor 24 september!

KIES:

Achtergrondinfo

Amateur Theaterfestival
Play of Nijmegen 2015

Team

Samenwerkingen

St. Leergeld

Aanbevelingen

Contact
Achtergrondinfo.htmlAmateur_theaterfestival.htmlAmateur_theaterfestival.htmlAmateur_theaterfestival_2015.htmlTeam.htmlSamenwerkingen.htmlSt._Leergeld.htmlAanbevelingen.htmlshapeimage_3_link_0shapeimage_3_link_1shapeimage_3_link_2shapeimage_3_link_3shapeimage_3_link_4shapeimage_3_link_5shapeimage_3_link_6shapeimage_3_link_7shapeimage_3_link_8