Film & Fotografie

Film & fotografie 2018-2019

volwassenen


Filmproductie cursus – 4 dagen

Iedereen maakt tegenwoordig wel fimpjes en monteert soms ook nog in zijn telefoon aan elkaar. Maar echt een professioneel filmpje maken, daar komt wel wat meer bij kijken.


In deze korte basiscursus leer je de de beginselen op het gebied van cameragebruik en montage. Daarnaast leer je gedurende de cursus hoe je een goed beeldverhaal kunt vertellen. Na afloop ben je in staat zelfstandig een kort professioneel filmpje te produceren en desgewenst op internet te plaatsen.


In de eerste bijeenkomst ga je nadenken over wat je wil maken en hoe je dat vertaalt naar een concept voor je film in de vorm van een storyboard. Om dit goed te kunnen doen maak je je middels verschillende oefeningen eigen met de camera. Je leert wanneer je welk kader, cameraperspectief en camerabeweging het beste kunt inzetten. Met deze kenis op zak maak je je eigen opnames. In de laatste bijeenkomst ga je je beeldmateriaal monteren met professionele software. In deze lessen zul je merken dat je zowel de beeldbewerking als de geluidsmontage snel onder de knie krijgt. Als alles klaar is zullen de films vervolgens op groot scherm voor publiek worden gepresenteerd.





Data: 4 dagen; zaterdag 13 okt, 27 okt, 10 nov & 24 nov 2018

Tijden: 10.00 -16.00 uur

Docent: Elly Snip e.a.

Plaats: Biezenstraat 79-1, Nijmegen

Prijs: 4 dagen, 1 afsluitende filmpresentatie & materialen € 275,-


Voor meer informatie of aanmelding:

info@deverspiegeling.nl





Masterclasses fotografie – 1 dag

Nadere info volgt.


Data: 1 dagen; zaterdag 13 okt of 27 okt of 10 nov of 24 nov 2018

Tijden: 10.00 -16.00 uur

Docent: Suzie Geenen

Plaats: Biezenstraat 79-1, Nijmegen

Prijs: 1 dag € 75,-


Voor meer informatie of aanmelding:

info@deverspiegeling.nl




Leuk theater met bevlogen docenten.”

Michiel, deelnemer regiecursus