Theatergroepen & productiecursussen

Theatergroepen / productiecursussen 2017-2018

volwassenen


Improvisatie productiegroep – 22 lessen

In deze cursus werk je met een enthousiaste groep mensen, onder begeleiding van een regisseur in 22 repetities naar een geheel eigen voorstelling toe. Geïnspireerd door een thema en/of bestaande tekstflarden ga je vanuit improvisatie op de vloer aan de slag.

    De regisseur stelt duidelijke kaders waarbinnen er geimproviseerd wordt. Daarnaast ondersteunt ze in het schrijven van de teksten, draagt ze zorg voor de spanningsboog en verzorgt ze de spelcoaching. De warming-up en speloefeningen zorgen daarbij dat iedereen los komt van de dag, ‘uit het hoofd in het lijf’, en zodoende zijn/haar creativiteit kan laten stromen.


Inspirerend, leerzaam en creatief. Iets voor jou?. Doe dan mee!


Data: woensdag van 20.15 - 22.15uur & 2 weekenddagen

Start: 13 sept 2017 - proefles 6 sept

Docent: Valerie Bongaarts

Plaats: Biezenstraat 79-1, Nijmegen

Prijs: 22 lessen & 3 voorstellingen € 375,-


Voor meer informatie of aanmelding:

info@deverspiegeling.nlTekst productiegroep gevorderden – 22 lessen

Lekker aan de slag met een vaste tekst om in de voorstelling je rol overtuigend en geloofwaardig neer te kunnen zetten. Dat is waar het in deze productiecursus om draait.

De eigenheid van jou als speler staat hierbij voorop. Werkend vanuit de 4 energieën ontwikkel je handvatten om de grenzen van je eigen spelkunst te verkennen. Hierdoor kom je altijd verder dan je zelf had gedacht.

Kortom: 22 avonden plezierig en hard werken aan een voorstelling om trots op te zijn!


Data: donderdag van 20.15 - 22.15uur & 2 weekenddagen

Start: 14 sept 2017 - proefles 7 sept

Docent: Elly Snip

Plaats: Biezenstraat 79-1, Nijmegen

Prijs: 22 lessen & 3 voorstellingen € 375,-


Voor meer informatie of aanmelding:

info@deverspiegeling.nl

Locatietheater productiegroep - 22 lessen

Vanaf februari 2018 gaat de Verspiegeling wederom een locatietheater productiecursus starten. Deze keer echter vanuit een bestaande tekst. De te bespelen locatie is hierbij het punt van vertrek, zij zal -zoals het goed locatietheater betaamd- een hoofdrol in het stuk gaan vertolken. Dit betekent dat spelers niet alleen met elkaar moeten (leren) samenspelen maar ook met de locatie. Er gaat in deze cursus dan ook extra aandacht uit naar mise en scene en stemgebruik.

Een bijzondere ervaring op een bijzonder plek. Ga jij de uitdaging aan?


Data: donderdag 20.15-22.15uur & 2 weekenddagen

Start: 1 feb 2018 - proefles 25 jan

Regie: Elly Snip

Plaats: Biezenstraat 79-1, Nijmegen

Prijs: 22 repetities & 3 voorstellingen 375,-


Voor meer informatie of aanmelding:

info@deverspiegeling.nl“De vrijheid en improvisatie vond ik erg fijn. Dat je niet continu aan het repeteren bent. De afwisseling.

Hele leuke, grappige docente. Ze speelt zelf ook erg leuk, mooi waar je veel ideeën uit haalt. En ze had ook hele toffe ideeën voor de voorstelling.  Leuke en fijne ruimte! Ook lekker veel gekke attributen die we konden gebruiken tijdens de lessen.”

Lisette, deelneemster in studenten productiegroep“Bij De Verspiegeling werk je op een leuke, ontspannen manier toch heel serieus naar een hoge kwaliteit voorsteling.”

Koen, deelnemer productiecursus

Als je spelverdieping zoekt in een gemoedelijke maar professionele omgeving

kom naar De Verspiegeling.

Maaike, deelneemster productiecursus

“De Verspiegeling is een hele fijne organisatie met betrokken docenten die meerdere soorten theaterproducties aanbieden. De groep voelde elk jaar als een soort tweede familie.

Door het intesieve werk aan het stuk wordt je heel close met elkaar.”

Laura, deelneemster productiecursus

KIES:
2017-2018

Toneelcursussen & theatercursussen

Theatergroepen 
en/of productiecursussen

Masterclasses

Productiehuis

Auditietraining & dramales

Teambuilding
Toneelcursussen_volwassenen.htmlToneelcursussen.htmlToneelcursussen.htmlMasterclasses.htmlProductiehuis.htmlIndiv._dramales.htmlIndiv._dramales.htmlTeambuilding.htmlshapeimage_4_link_0shapeimage_4_link_1shapeimage_4_link_2shapeimage_4_link_3shapeimage_4_link_4shapeimage_4_link_5shapeimage_4_link_6shapeimage_4_link_7shapeimage_4_link_8shapeimage_4_link_9shapeimage_4_link_10