Productiehuis


Productiehuis 2017-2018


De Verspiegeling wordt productiehuis

Vanaf september 2017 wordt De Verspiegeling dan toch echt een productiehuis. Naast alle cursussen en cursusproducties start ze nu een eerste (semi) professionele theatergroep op. Een lang gekoesterde wens gaat hiermee in vervulling.

De groep gaat een korte voorstelling maken die in het voorjaar en de zomer van 2018 langs verschillende theaterfestivals zal gaan touren.


NIEUW Start: (semi) professionele theatergroep

Ben jij een theaterdier die niet weg te slaan is van het podium? Heb je een theater achtergrond/opleiding op zak, talent en/of veel ervaring en heb je zin om samen met enkele anderen een korte, ietwat absurde, voorstelling te gaan maken?

Geef je dan op voor de auditie op vrijdag 14 juli 2017.


In het voorjaar en in de zomer van 2018 zal deze voorstelling een korte tour maken langs verschillende festivals in Nederland.


Auditie: Nog even onder voorbehoud; wrs. vrijdag 14 juli 2017

Repetitie data: vrijdagen vanaf eind september 2017

Regisseur: Elly Snip

Dramaturg: Patrick Feijen

Plaats: Biezenstraat 79-1, Nijmegen


Voor meer informatie of auditie:

info@deverspiegeling.nl


KIES:
2017-2018

Toneelcursussen & theatercursussen

Theatergroepen 
en/of productiecursussen

Masterclasses

Productiehuis

Auditietraining & dramales

Teambuilding
Toneelcursussen_volwassenen.htmlToneelcursussen.htmlToneelcursussen.htmlProductiecursussen.htmlProductiecursussen.htmlProductiecursussen.htmlMasterclasses.htmlIndiv._dramales.htmlIndiv._dramales.htmlTeambuilding.htmlshapeimage_3_link_0shapeimage_3_link_1shapeimage_3_link_2shapeimage_3_link_3shapeimage_3_link_4shapeimage_3_link_5shapeimage_3_link_6shapeimage_3_link_7shapeimage_3_link_8shapeimage_3_link_9shapeimage_3_link_10