De Verspiegeling - Theaterzalen


De Verspiegeling krijgt er een theaterzaal bij


Vanaf september 2018 krijgt De Verspiegeling er een extra en extra grote theaterzaal bij. Naast de kleine zaal (een voormalige snoepjesfabriek) is de verbouwing van de aangrenzende oude drukkerij gestart. In september 2018 zal deze in gebruik worden genomen.

    Daarbij wordt de foyer dubbel zo groot met meer daglicht en openslaande deuren naar een vergroot en fraai terras. Ook komt er meer opslagruimte voor decor en attributen zodat er meer werkmaterialen voor handen zal zijn.

    Verder is er volop gratis parkeergelegenheid en dit op slechts 5 fietsminuten van het Keizer Karelplein.


Beide zalen zijn te huur voor repetities, voorstellingen en andere klein schalige evenementenKleine zaal

De kleine zaal biedt, met haar (telescopische) tribune, 40 zachte zitplaatsen. Het speeloppervlak is 4,5m breed en 8m diep, excl. achter- en zijcoulissen. Met 12 theaterspots, een lichttafel, mengpaneel en twee sterkte boxen voorziet ze in de nodige techniek.                                                                                                          


                                                                                                                                              
                          


Grote zaal

De grote zaal biedt is 140m2 groot, heeft veel daglicht maar is ook te blinderen middels de zwarte theaterdoeken. Deze zaal zal worden ingericht met de benodigde theatertechniek en geluidsinstallatie. Ook krjgt ze een spiegelwand, die wederom te blinderen is met het zwart theaterdoek.Voor tarieven en informatie voor verhuur neem contact op met De Verspiegeling  info@deverspiegeling.nl of bel 06 - 227 39 899

Kleine zaal

Kleine foyer

Grote zaal - voor verbouwing

Kleine zaal