Theaterzalen & overige ruimtes


De Verspiegeling - extra ruimtes ook voor verhuur


Begin 2020 kreeg De Verspiegeling er extra ruimte bij. Naast onze theaterzaal (een voormalige snoepjesfabriek) is de lichte en grote zolder terug als extra ruimte en werd tevens voorzien van een keukentje. Daarbij werd er een extra werkruimte gecreerd naast de foyer en werd er een grote kleedkamer inclusief opbergzolder toegankelijk gemaakt zodat spelers zich nog beter voor konden bereiden en er meer  werkmaterialen makkelijk voor handen zullen zijn.

    De aangrenzende bierbrouwerij Mannenpap is inmiddels ook volop in bedrijf. Het gemeenschappelijk achterterras zal samen met hen in de zomer van 2020 verder ontwikkeld worden tot een gezellige plek.

    Gratis parkeergelegenheid is er volop, terwijl fietsen ook goed te doen is: vijf fietsminuten van het Keizer Karelplein en het Station.


Alle drie de zalen zijn te huur voor repetities, voorstellingen en andere kleinschalige evenementen


Theaterzaal

Onze theaterzaal biedt, met haar (telescopische) tribune, 40 zachte zitplaatsen. Het speeloppervlak is 4,5m breed en 8m diep, excl. achter- en zijcoulissen. Met 12 theaterspots, een lichttafel, mengpaneel en twee sterke boxen voorziet ze in de nodige techniek.                                                                                                                                                                                                                                                        
                          De kleine werkruimte

De kleine werkruimte (ca 15m2) heeft daglicht en tevens sfeervolle theaterspots. De ruimte oogt creatief industrieel en is voorzien van een electronische piano, een tafel, twee bankjes en 2 stoelen. Ze is zeer geschikt voor het werken met kleine groepen van 1-4 personen.


Zowel de Theaterzaal als de kleine werkruimte kunnen beide gebruik maken van de foyer, voorzien van keukentje met warm en koud water, koelkast, magnetron en koffie/thee faciliteiten.

Ook de kleedkamer kan desgewenst beschikbaar worden gesteld.
De zolder

De sfeervolle en lichte zolder is weer

terug als extra ruimte. De zolder heeft

een speelvloer van ca. 64m2 groot,

daarnaast een grote nis (16m2) te

gebruiken als extra ruimte of als opslag voor kostuums en attributen, een zithoek (12m2) en een extra opslaghoek(12m2). Tevens is er een keukentje aanwezig, voorzien van warm en koud water, koelkast, magnetron en koffie/thee faciliteiten.

Door de vele ramen is de ruimte heel licht en fijn werken overdag.


Voor tarieven en informatie voor verhuur neem contact op met De Verspiegeling  info@deverspiegeling.nl of bel 06 - 227 39 899

Theaterzaal

Foyer

“Een sfeervol klein theater, met ruimte voor intiem contact met het publiek.

Zowel voor, na en tijdens de voorstelling. Ondanks de kleine speelruimte biedt de indeling

met een heuse tribune een heel professioneel en prettig werkbaar geheel.”

Petra, deelneemster productiecursus

Kleine ruimte

Kleedkamer

Garderobe/

         toilet

Zolder